Fondsen voor protestantismeDe Maatschappij van Welstand is een vereniging voor ondersteuning van het protestantisme. Voor kerkelijke gemeenten, organisaties en personen zijn subsidies beschikbaar. De vereniging verpacht landerijen, met aandacht voor bedrijfs- en plattelandsontwikkeling. Zij beheert via de Stichting Ten Vorsel een landgoed voor jeugdwelzijnswerk.

 

 

MEDEDELING VOOR SUBSIDIEAANVRAGERS

 

Met ingang van 6 november 2017 heeft de Maatschappij van Welstand een nieuwe website voor het aanvragen van subsidies:

www.protestantsefondsen.nl

 

Via ProtestantseFondsen.nl kunt u subsidie aanvragen in 3 categorieën:

1.     Subsidies In en rond de Kerken

2.     Subsidies Kerk in de Samenleving

3.     Subsidies Individuele Noden 

Deze categorieën vervangen de aanvragen bij de Maatschappij van Welstand en de daaronder vallende fondsen: Fonds Bianchi, Fonds Cor van der Craats, Fonds De Haaf, Fonds SIOC en Fonds Jacob van Heusden.

 

Uw nieuwe subsidieaanvraag kunt u indienen via de nieuwe website. Na de selectie van de bij uw project passende subsidie, komt u in het aanvraagportaal. Daar maakt u een account aan. Alle informatie en communicatie over uw subsidieaanvraag verloopt daarna via dit aanvraagportaal.

Heeft u voor 27 oktober 2017 een aanvraag ingediend? Dan verloopt de communicatie nog via het mailadres: subsidiesecretariaat@welstand.nl.

 

Insinger Stichting

Heeft u vóór 18 november 2018 een aanvraag ingediend bij de Insinger Stichting? Dan verloopt alle communicatie via het mailadres: insinger@welstand.nl

Vanaf 17 december 2018 kunt u aanvragen voor de Insinger Stichting indienen via  het aanvraagportaal op Insingerstichting.nl

 

Home